
Explore the Academy
מצב עורך יחיד
אם אתה עובד עם חברי צוות על סרטון ורוצה לכתוב תסריטים יחד, לעבור יחד על סצנות או להעביר את העריכה מאחד לשני, מצב עורך יחיד מאפשר שיתוף פעולה פשוט וחלק.
מצב עורך יחיד מאפשר לחברי צוות בתוכניות Team ו-Enterprise לעבוד יחד על אותה טיוטת וידאו, ישירות ב-AI Studio של HeyGen. אין צורך לעבור בין כרטיסיות, לנהל קבצים כפולים או לדאוג איזו גרסה היא העדכנית ביותר.
מהו מצב עורך יחיד
מצב עורך יחיד הוא תכונה לשיתוף פעולה בזמן אמת, שמאפשרת לכמה חברי צוות לפתוח ולצפות באותה טיוטת סרטון בו-זמנית. רק אדם אחד יכול לערוך בכל רגע נתון, וכל השאר רואים את השינויים מייד כשהם מתבצעים.
ברגע ששני חברי צוות או יותר פותחים את אותו פרויקט, הם נכנסים לסביבת עבודה משותפת. המצב הזה אידיאלי לסקירות צוות, לעבודה משותפת על תסריטים, לאישור תוצרים יצירתיים ולמפגשי משוב בזמן אמת, גם כשחברי הצוות עובדים ממיקומים שונים או באזורי זמן שונים.
הכן את סביבת העבודה שלך לעבודה משותפת
לפני שמתחילים לעבוד יחד, ודא שסביבת העבודה שלך מוגדרת כמו שצריך. עבור להגדרות, ומשם לחברים וסביבות עבודה. לחץ על הזמנת חברים ושלח הזמנה באימייל או שתף קישור להזמנה.
ודא שלכל חבר צוות יש הרשאות מתאימות לגישה לפרויקטים ולכלי העריכה.
לאחר מכן, עבור ללשונית הפרויקטים וצור תיקייה לעבודה משותפת. תן לתיקייה שם ובחר איך לשתף אותה. אפשר לשתף את התיקייה עם חברי צוות מסוימים או לאפשר גישה לכל מי שבסביבת העבודה.
לאחר הגדרת התיקייה, חברי הצוות יכולים לגשת לפרויקט דרך קישור ישיר או דרך לשונית הפרויקטים שלהם, אחרי שהצטרפו לסביבת העבודה.
עבודה משותפת על טיוטת סרטון
כשכמה משתמשים פותחים את אותו סרטון, מצב עורך יחיד מופעל אוטומטית. אפשר לשתף את הקישור לפרויקט עם חברי הצוות, או שהם יכולים לפתוח את הטיוטה ישירות מהכרטיסייה ״פרויקטים״.
בחלק העליון של העורך מופיע חיווי נוכחות שמראה מי נמצא כרגע בקובץ. כשאתה עובר בין סצנות, שאר המשתתפים יראו את המעברים שלך בזמן אמת, ואתה תראה את שלהם. כך קל לבדוק שינויים יחד או לדון בעריכות תוך כדי העבודה.
העבר את השליטה בעריכה
רק אדם אחד יכול לערוך בכל רגע נתון. מי שפותח את הטיוטה ראשון מקבל הרשאת עריכה, והאחרים מצטרפים כצופים. הצופים יכולים לראות את השינויים בזמן אמת, לנווט בטיוטה, להשאיר תגובות ולבקש הרשאת עריכה.
כדי לקבל שליטה על העריכה, לחץ על 'בקשת גישה' בסרגל הכלים. העורך הנוכחי יקבל הודעה עם אפשרות לאשר או לדחות את הבקשה. ברגע שהבקשה תאושר, תוכל להתחיל לערוך מיד, והעורך הקודם יעבור למצב צפייה.
המעבר החלק בין עורכים מאפשר לצוותים לשתף פעולה ביעילות בלי לקטוע את רצף היצירה.
