Academy decor
Explore the Academy

הזמן חברים לסביבת העבודה שלך

ברוך הבא ל‑HeyGen Academy. המודול הזה, ״Inviting and Managing Teammates״, עוסק כולו בהזמנת הצוות שלך לסביבת העבודה שלך כדי שתוכלו לשתף פעולה ולהתחיל ליצור מיד.

כשתהיה מוכן להוסיף חברי צוות, קודם ודא שאתה נמצא בתוך סביבת העבודה המשותפת שלך ולא בחשבון האישי. בפאנל Manage Workspace תראה את כל מי שהוזמן, את התפקידים הנוכחיים שלהם, והאם הם כבר אישרו או שההזמנה עדיין ממתינה. HeyGen גם מציעה קולגות שכבר נרשמו עם דומיין האימייל של החברה שלך, מה שמקל לצרף אותם בלחיצה אחת. אפשר להזמין חברי צוות ישירות במייל, או להעתיק קישור שיתופי ולשלוח אותו לקהל רחב יותר.

ברגע שהזמנה נשלחת, המשתמש מופיע ברשימת החברים שלך עם הסטטוס Invite Sent. אם ה־workspace שלך מוגדר כ־request-to-join, בקשות חדשות יופיעו גם הן באותו פאנל. אחרי שהבקשה מאושרת, חבר הצוות עובר לסטטוס Active, מצטרף רשמית ל־workspace שלך ותופס מושב בתוכנית שלך.

לכל חבר ב‑HeyGen מוקצה תפקיד, שקובע את רמת הגישה שלו:

  • לסופר אדמינים יש שליטה מלאה על חיוב, אבטחה, הרשאות והגדרות סביבת העבודה.
  • מפתחים יכולים ליצור תוכן וגם לגשת ל‑API של HeyGen עבור אינטגרציות עם מערכות כמו CRMs או פלטפורמות אימייל.
  • יוצרים מתמקדים בהפקת סרטונים, אווטארים וקולות, אבל לא מנהלים הרשאות או חיוב.
  • צופים הם מאשרים וסוקרים שיכולים לגשת לתוכן בלי לבצע עריכות.

מבנה תפקידים כזה עוזר לך לאזן בין יצירתיות לפיקוח, ולוודא שלחברי הצוות יש את הכלים שהם צריכים — בלי לתת גישה מיותרת.

אם הפעלת גישה מבוססת בקשות, אפשר לסקור ולטפל בבקשות הצטרפות בשני מקומות: בפאנל ההתראות ובטאב Members & Workspaces. אישור בקשה הופך מיד את המשתמש לפעיל וגלוי ברשימת החברים שלך; דחיית הבקשה שומרת על סביבת העבודה שלך מאובטחת.

מעבר לתפקידי החברים, HeyGen נותנת לך שליטה מדויקת על איך תוכן משותף בתוך סביבת העבודה. ברמת הפרויקט, התיקייה או הווידאו, אפשר להתאים הרשאות כדי להגביל גישה, לאפשר עריכה או לשתף קישורים לצפייה בלבד. אפילו בתוך פרויקטים משותפים, תפקיד Viewer תמיד נשאר לצפייה בלבד, כדי לשמור על מדיניות הגישה שלך.

כשסרטון מתפרסם, נוצר עבורו דף שיתוף, שבו יוצרים יכולים להוסיף כתוביות, להגדיר הרשאות, להגן על הסרטון באמצעות סיסמה או להפוך אותו לצפייה ציבורית בלי צורך בהתחברות. האפשרויות האלה נותנות לצוותים גמישות מלאה בניהול האופן והמקומות שבהם התוכן מופץ.

בסוף המודול הזה תבין איך להזמין חברי צוות, להגדיר תפקידים ולשלוט בגישה לתוכן. אחרי שתיישם את השלבים האלה, סביבת העבודה שלך תהיה מוכנה לשיתוף פעולה מאובטח וניתן להרחבה בכל הארגון.